Nieuws

Bouw exclusieve hotelsuites op De Pier half november klaar

De bouw van de exclusieve hotelsuites op De Pier in Scheveningen, de zogeheten Pier Suites, is naar verwachting half november klaar. Het gaat om 5 stijlvolle cabins van 30 vierkante meter met grandioos uitzicht op de Noordzee.

In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, wordt momenteel hard gewerkt aan de oplevering van het volgende Pier-project: op het Toreneiland van het Scheveningse icoon zijn de werkzaamheden voor de bouw van vijf ‘Pier Suites’ in volle gang.

Deze exclusieve hotelsuites, van ruim 30 vierkante meter, krijgen elk een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee en worden onder andere voorzien van een jacuzzi.

Pier Suites
Naar verwachting wordt ‘overnachten op zee’ half november een feit. Na de oplevering van deze vijf Pier Suites volgen er nog acht stijlvolle Cabins, die op de buitenste ring van het Zuidereiland worden gerealiseerd. Voor meer informatie en boekingen: www.piersuites.nl.

‘Met de komst van de Pier Suites voegen we weer een spannend element toe aan de veelzijdigheid van de vernieuwde Pier. De luxe kamers in boutique-stijl zijn van alle gemakken voorzien en bieden een adembenemend uitzicht op de Noordzee’, aldus Herman Smit, general manager van De Pier.

Reuzenrad
Smit vervolgt: ‘In combinatie met een dagje uitwaaien of ontspannen aan het strand, een bezoek aan de vele culturele bestemmingen, een wellness-arrangement of rondje Reuzenrad wordt overnachten op De Pier een bijzondere ervaring’.

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels.

Gratis toegang
Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis.

 

Vorig artikel

Flexitarisch dineren bij Swych in NH Collection Doelen Amsterdam

Volgend artikel

Brasserie NL serveert wintertijddiner voor het hele gezin

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.