Advertorial

Bourgondische kerstproeverij: (kaas)tips van Janny van der Heijden

Advertorial – Op zoek naar (kaas)inspiratie voor de kerstdagen? Vrijdag 10 december geven Janny van der Heijden en Reza Bakthali smakelijke tips, terwijl jij thuis achter je computer proeft en luistert. Initiatiefnemer is Bourgondisch Lifestyle, vriend van ChefsFriends.

Als je het leuk vindt om deel te nemen, kun jij je aanmelden op de website van Bourgondisch Lifestyle. Voor 75 euro word je niet alleen geïnspireerd, maar ontvang je ook een box vol met lekkers voldoende voor twee personen. Je hoeft niets te koken of warm te maken en kunt dus ontspannen plaatsnemen achter je beeldscherm.

Heel Holland Bakt
Janny van der Heijden behoeft eigenlijk geen introductie. Je kent haar van tv-werk: Heel Holland Bakt, de Nationale Eettest, Denkend aan Holland en de Smaak van Nederland. Ze schreef daarnaast voor tijdschriften en dagbladen, heeft tientallen kookboeken op haar naam staan en is culinair adviseur.

René Koelman
Reza Bakthali schrijft recepten in de Telegraaf en is bekend van de smaaktesten in Vrij Magazine van de Telegraaf en dagblad De Limburger. Bourgondisch Lifestyle-eigenaar René Koelman presenteert kaastoppers uit zijn assortiment, waarmee jij tijdens de kerstdagen culinair kunt uitpakken. Je proef ook delicatessen én een ‘heel bijzondere wijn’.

Vorig artikel

Babyvoeding Kesbeke genomineerd voor Baby Innovation Award

Volgend artikel

Bad times leiden tot bed times: schrijvers lezen voor bij Merlet

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.