Nieuws

Bolenius opent in Rembrandtpark: eerste beelden van nieuwe locatie

Restaurant Bolenius van Luc Kusters is verhuisd van de Zuidas naar het Rembrandtpark in Amsterdam. In een exclusief video-interview met ChefsFriends deelt Luc zijn drijfveren en licht hij het vernieuwde concept toe.

Met de verhuizing verruilt SVH Meesterkok Luc Kusters de zakelijke omgeving voor een groene plek die nog beter aansluit bij zijn visie op duurzaamheid en Dutch Cuisine. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor beleving, creativiteit en verbinding met de natuur. In de video nemen we een eerste kijkje bij het zojuist geopende Bolenius Rembrandtpark, inclusief beelden van het restaurant, de cocktailbar en de directe omgeving.

ChefsFriends volgt de verhuizing in een drieluik. In deze eerste aflevering staan het vertrek van de Zuidas en het nieuwe concept centraal. De tweede aflevering zoomt in op de ambities en speerpunten van Luc. In de derde en laatste aflevering blikt hij vooruit op de toekomst van de Nederlandse keuken en zijn visie op waar Bolenius over vijf jaar moet staan.

Lees ook:
Yornie van Dijk over Basiliek Harderwijk: ‘Vis uit IJsselmeer op kaart’
De Salentein en Rik Jansma kiezen voor de ambitieuze weg
Fine dining met uitzicht: Summum opent in haven van Zeewolde

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eerste inkijkje bij Norra in Bilthoven

Volgend artikel

Van Twente tot Giethoorn: de vele gezichten van de Overijsselse keuken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.