Restaurant Bolenius van Luc Kusters is verhuisd van de Zuidas naar het Rembrandtpark in Amsterdam. In een exclusief video-interview met ChefsFriends deelt Luc zijn drijfveren en licht hij het vernieuwde concept toe.
Met de verhuizing verruilt SVH Meesterkok Luc Kusters de zakelijke omgeving voor een groene plek die nog beter aansluit bij zijn visie op duurzaamheid en Dutch Cuisine. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor beleving, creativiteit en verbinding met de natuur. In de video nemen we een eerste kijkje bij het zojuist geopende Bolenius Rembrandtpark, inclusief beelden van het restaurant, de cocktailbar en de directe omgeving.
ChefsFriends volgt de verhuizing in een drieluik. In deze eerste aflevering staan het vertrek van de Zuidas en het nieuwe concept centraal. De tweede aflevering zoomt in op de ambities en speerpunten van Luc. In de derde en laatste aflevering blikt hij vooruit op de toekomst van de Nederlandse keuken en zijn visie op waar Bolenius over vijf jaar moet staan.

Lees ook:
Yornie van Dijk over Basiliek Harderwijk: ‘Vis uit IJsselmeer op kaart’
De Salentein en Rik Jansma kiezen voor de ambitieuze weg
Fine dining met uitzicht: Summum opent in haven van Zeewolde
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Wat eerder werd aangekondigd als een tweede restaurant van Bolenius, blijkt nu een verhuizing te…
-
Amsterdam krijgt er een nieuw fine-dining restaurant bij. Begin april opent sterchef Luc Kusters de…
-
Wat zijn de ambities en speerpunten van Bolenius nu het restaurant is verhuisd naar het…


