Vacatures

De Bokkepruik in Hardenberg zoekt een chef de partie

Vacature – Hotel en restaurant De Bokkepruik in Hardenberg is op zoek naar een chef de partie/aankomend souschef. Kun jij zelfstandig de keuken draaien, meedenken over nieuwe menu’s, nieuwe gerechten bereiden volgens recept en collega’s motiveren, dan ben jij de geschikte kandidaat voor de keuken van sterchef Jaap Istha.

De Bokkepruik in Hardenberg is sinds 1989 bekroond met een ster in de Guide de Michelin. In de keuken van het hotel en restaurant is plek voor een chef de partie/aankomend souschef.

Jaap Istha
Eigenaar en chef-kok Jaap Istha zoekt een kok die zelfstandig een keuken kan draaien, kan meedenken over de menu’s, nieuwe gerechten kan bereiden volgens recept en planning en collega’s kan begeleiden en motiveren.

Oase van rust
Het horecabedrijf is gelegen aan de Hessenweg en omringd door een grote tuin met eeuwenoude bomen. Daardoor is het nog steeds een oase van rust in de bebouwde kom van Hardenberg.

Modern-klassiek
De kookstijl van chef-patron Jaap Istha is modern-klassiek en de keukenbrigade werkt voornamelijk met producten uit de directe omgeving.

Solliciteren
Pas jij in het bovengenoemde profiel, stuur dan je cv en motivatie naar bokkepruik@planet.nl. Wil je meer weten over de vacature, bel dan gerust met telefoonnummer (0523) 26 15 04.

Foto: Daniel Maissan.
Vorig artikel

Restaurant De Burgemeester in Linschoten luidt zomer in met BBQ

Volgend artikel

Gerechten van Ofyr tijdens Summer feelings bij Dorset Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.