Boergondisch

Kloof tussen boer en burger volgens Nel Schellekens en boerin Suzanne Ruesink

Boergondisch is een 8-delige interviewserie met culinair ondernemer Nel Schellekens en agrarisch ondernemer Suzanne Ruesink. Beide wonen en ondernemen ze diep in de Achterhoek in respectievelijk Aalten en Winterswijk, hemelsbreed op amper 15 kilometer bij elkaar vandaan.

In onze videoserie gaan ze in op diverse thema’s zoals het belang van regionale cuisine, de keuze voor supermarkt of boerderijwinkel, de kloof tussen boer en burger, en over de Achterhoek, het Toscane van Nederland. De videoserie is geproduceerd door R & R media en advies in opdracht van ChefsFriends.nl. In de eerste aflevering gaat het over de kloof tussen boer en burger.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Leerling-kok wordt chef in de keuken van Zuiver op Vlieland

Volgend artikel

Hotel Tummers in Valkenburg wordt wijnhotel na overname door Dormio Group

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.