Advertorial

Boer EN Keten verhuurt kant-en-klare mobiele keuken

Advertorial – Feest of evenement gepland en kun je daarvoor een mobiele keuken gebruiken? Of door (bijvoorbeeld) een verbouwing behoefte aan een tijdelijke kant-en-klare keuken? Neem dan contact op met Boer EN Keten, een initiatief dat Zeeuwse ingrediënten straks volgens de seizoenen zichtbaar en beschikbaar maakt voor inwoners en bezoekers van Zeeland.

In de loop van dit jaar wil Boer EN Keten onderwijs, zorg en horeca in Zeeland voorzien van Zeeuwse producten, zodat inwoners en bezoekers van de provincie in contact komen met de lokale en regionale keuken. Tot de uitrol één van hun professionele keukens te huur.

Meer vitaminen en mineralen
Smaakvolle producten en een optimale maaltijdpresentatie nodigen uit tot een betere eetlust, en door een betere eetlust krijgt de consument meer vitaminen en mineralen binnen.

Huren
Bij de uitrol wordt gebruikgemaakt van professionele, moderne mobiele keukens. Tot het zover is, is één van deze kant-en-klare keukens te huur. Heb jij interesse, laat dan van je horen. Je mag ’m ook gebruiken bij Boer EN Keten zelf, zij is gevestigd in Oostkapelle in Zeeland.

Zeeland
Provincie Zeeland en de Rabobank ondersteunen dit initiatief en hebben afgelopen november een subsidie toegekend. Boer EN Keten draagt bij aan de in de provincie breed gedragen transitie naar een volhoudbare landbouw.

Daarnaast wordt met Boer EN Keten een ketenaanpak in één organisatie gerealiseerd én een constructieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van de leefstijl van Zeeuwen. Voor meer informatie kun je terecht op de website Boerenketen.nl.

Boer en Keten mobiele keuken binnen
Vorig artikel

Tom van Aken: ‘In een vorig leven was ik een Japanner’

Volgend artikel

Sonja en Nico Boreas van start met Sabero in Leende

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.