Nieuws

Bocuse bij Le Garage van Joop Braakhekke

De misschien wel grootste kok aller tijden, de Franseman Paul Bocuse, staat op maandag 23 november in de schijnwerpers bij Le Garage, het Amsterdamse restaurant van Joop Braakhekke en Erwin Walthaus.

Op 23 november komt de chef-kok van restaurant Paul Bocuse, Christophe Muller, naar Amsterdam om samen met het team van Le Garage een lunch en diner te verzorgen. Die dag worden er typische Bocuse-gerechten gemaakt en geserveerd.

Muller is sinds 1995 chef-kok bij het Franse driesterrenrestaurant. Hij gaat samen aan de kook met de chefs van Le Garage, Ruben Dekker en Jeroen Donker.

Reserveren
Wie wil genieten van de gerechten van Bocuse in restaurant Le Garage in Amsterdam kan reserveren via elkie@restaurantlegarage.nl. De lunch telt 3-gangen en begint op 23 november om 12.00 uur. Deze kost 100 euro, inclusief aperitief, water, wijnen en koffie/thee. Het diner bevat 5 gangen, kost 150 euro en begint om 18.00 uur. Ook hiervoor geldt dat de prijs inclusief aperitief, water, wijnen en koffie/thee is.

Foto: Le Garage op Facebook

 

Vorig artikel

14 keer koken met pompoen

Volgend artikel

Gault&Millau Awards 2016 uitgereikt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.