Nieuws

Bobsleebaan op grote hoogte bij SkyLounge Amsterdam

SkyLounge Amsterdam heeft de – naar eigen zeggen – hoogste bobsleebaan van de hoofdstad geopend. De attractie is gerealiseerd op de elfde etage van hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Het dakterras is omgetoverd in winterse sferen, inclusief prachtig uitzicht.

Het dakterras van SkyLounge Amsterdam is omgetoverd tot een winters Bombay bobsleeterras.

Winter
‘Deze unieke samenwerking zorgt voor winterse Bombay-cocktails, spectaculair uitzicht over de stad, een live dj en dé winterse activiteit op grote hoogte’, aldus general manager Caroline Receveur.

DoubleTree by Hilton
De SkyLounge is gevestigd op de elfde etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station en daarmee is de gerealiseerde bobsleebaan volgens het hotel de hoogste van de stad.

Openingstijden
Je kunt er zeven dagen in de week terecht. Van zondag tot en met dinsdag van 11.00 tot 1.00 uur, op woensdag en donderdag van 11.00 tot 2.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 3.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lars van Galen alleen door met ’t Lansink in Hengelo

Volgend artikel

Restaurant Tante Kee begint nieuwe jaar met twee acties

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.