Nieuws

Bobby Rust nieuwe chef-kok restaurant Envy Amsterdam

Bobby Rust is de nieuwe chef-kok van Envy. In Amsterdam kookt hij ‘puur, eigentijds en altijd rock ’n roll’. Het restaurant heeft geen voor-, hoofd- en nagerechten, maar een selectie van bijzondere gerechten geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaken die je ziet in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden.

Restaurant Envy haalt met Bobby Rust een chef-kok binnen met een hoop mooie bedrijven op zijn cv. Zo stond hij in de keukens van onder andere De Librije in Zwolle, Oud Sluis in Sluis, Bridges in Amsterdam, Ron Gastrobar in Amsterdam, Tante Kee in Kaag en Noble Kitchen in Cromvoirt.

Puur en eigentijds
Bij Envy kookt Bobby ‘weer wat hij zelf wil. Puur, eigentijds en altijd rock ’n roll.’  Op de kaart geen voor-, hoofd- en nagerechten, maar een selectie van bijzondere gerechten geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaken die je in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden als Rome, Madrid en Barcelona kunt vinden.

Simpel en herkenbaar
Bobby maakt altijd gebruik van simpele, herkenbare producten. ‘Een what you see, is what you get’-chef, die gasten van Envy verrast met zijn nieuwe kaart en een warm welkom. Benieuwd? Volg deze link voor een reservering.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wouter van Laarhoven opent restaurant Alma in Oisterwijk

Volgend artikel

Afternoon Tea Hilton Amsterdam in teken van De Notenkraker

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.