Nieuws

Bjorn Massop nieuwe chef-kok van De Echoput in Hoog Soeren

Het gaat hard met Bjorn Massop. De chef-kok krijgt de culinaire eindverantwoording bij Hotel-Restaurant De Echoput in Hoog Soeren nabij Apeldoorn.

Massop krijgt de verantwoordelijkheid voor de keuken van restaurant De Echoput, voor het ontbijt van hotel De Echoput en de kleine kaart in de hotelbar, zo laat Karel Klosse ons weten.

Hij vervangt Peter Paul van Breemen die per 1 september een nieuwe uitdaging aangaat.

Theus de Kok
‘Inmiddels werkt Bjorn al een paar jaar bij ons. Daarvoor is hij chef geweest bij Basiliek in Harderwijk, souschef bij het voormalige Jachthuis in Hoog Soeren, en de Zwethheul in Schipluiden’, aldus Karel Klosse.

Klosse vervolgt: ‘Ook leuk om te vertellen is dat hij veel heeft gescoord als Jeune Talent D’August Escoffier Trophy; met zijn comi is hij eerste geworden van de Benelux en derde in de wereldcompetitie. Ook heeft hij zijn specialisatie genoten bij Theus de Kok, dus het Echoput signatuur zit er goed in’.

Meer weten over De Echoput? Lees dan een van de vele boeken van Peter Klosse.

Vorig artikel

Hilton The Hague in teken van Olympische Spelen in Rio

Volgend artikel

Eerste videobeelden nieuwe FG Restaurant François Geurds

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.