Bilderberg en Laurent-Perrier serveren champagnemenu
Bilderberg biedt jou de gelegenheid te genieten van een uniek Laurent Perrier Experience Menu bij drie in de Lekker500 opgenomen restaurants van de hotelketen. Het gaat om De Kersentuin in Amsterdam, The Park in Rotterdam en De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag.
De aanbieding is gepubliceerd in FD Persoonlijk, maar ook te reserveren via de website van Bilderberg Hotels.
Driegangendiner
Het Laurent Perrier Experience Menu bestaat uit een driegangendiner en daarbij passende champagnes van Laurent Perrier, een aperitief, water en mocca.
Het arrangement is beschikbaar vanaf 109 euro per persoon en wordt geserveerd in een van de drie restaurants van de hotelketen met een vermelding in de culinaire gids Lekker500.
De Kersentuin
De Kersentuin (foto) is het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel Amsterdam. Onder de culinaire leiding van tweesterrenchef Stefan van Sprang vond recent een heropening plaats (videobeelden van het resultaat onder dit bericht).
Erik van Loo
The Park-Inspired by Erik van Loo (tweesterrenchef en eigenaar van Parkheuvel in Rotterdam) opende in 2014 in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.
De Heeren van Harinxma is gelegen op het prachtige Bilderberg Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag.
U kunt het bijzondere menu reserveren via de website van Bilderberg Hotels. Volg deze link voor meer informatie en de mogelijkheden.