Home / Nieuws / Bijzondere lunches bij Tribeca in 2020

Bijzondere lunches bij Tribeca in 2020

Tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze kondigt aan dat het dit jaar diverse speciale lunches gaat houden. Zo komt er onder andere een ‘Friday classics lunch’ en een ‘Rockefellers lunch’. Het gaat om zeer bijzondere lunches.

Wie eigenaar en chef-kok Jan Sobecki een beetje kent, weet dat hij alles uit de kast trekt om deze lunches memorabel te maken. Langoustines, kaviaar, truffel, wagyu. Alles komt aan bod.

Voor de ‘Friday classics lunch’ zijn 6 vrijdagen genoteerd. Dat zijn 31 januari, 27 maart, 29 mei, 31 juli, 25 september en 27 november. Dan wordt er een 6-gangen lunch geserveerd met de klassiekers van Tribeca. Denk daarbij aan zeebaars in zoutkorst, paté en croute en soufflé.

Friday classics lunch
Sommelier Roy Pelgrim schenkt er wijnen bij uit het klassieke segment. Het beloven middagen te worden met veel herinneringen en knipogen naar de klassieke keuken, met alles erop en eraan. De ‘Friday classics lunch’ wordt aangeboden voor een all-in prijs van 175 euro.

En dan is er dit jaar nog 6 keer een ‘Saturday’s Rockefeller lunch’. Het gaat om een 6-gangen high end lunch met topproducenten zoals kaviaar, oesters, langoustine, truffel en wagyu. Het aller, allerbeste dus. Sommelier Roy schenkt er begeleidende wijnen uit het hoge segment bij.

Saturday’s Rockefeller lunch
De ‘Saturday’s Rockefeller lunch’ wordt gehouden op de zaterdagen 29 februari, 25 april, 27 juni, 15 augustus, 31 oktober en 19 december. Deze zogeheten snoepmiddag met alles erop en eraan wordt aangeboden voor een all-in prijs van 245 euro.

Restaurant Tribeca is gevestigd aan de Jan Deckersstraat 7 in het Brabantse Heeze. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en omschrijft zichzelf als mondiaal, veelzijdig, verfijnd en in balans. Tribeca is vernoemd naar de New Yorkse wijk Tribeca, waar eigenaar Jan Sobecki jarenlang werkte.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.