Nieuws

Bijzondere lunches bij Tribeca in 2020

Tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze kondigt aan dat het dit jaar diverse speciale lunches gaat houden. Zo komt er onder andere een ‘Friday classics lunch’ en een ‘Rockefellers lunch’. Het gaat om zeer bijzondere lunches.

Wie eigenaar en chef-kok Jan Sobecki een beetje kent, weet dat hij alles uit de kast trekt om deze lunches memorabel te maken. Langoustines, kaviaar, truffel, wagyu. Alles komt aan bod.

Voor de ‘Friday classics lunch’ zijn 6 vrijdagen genoteerd. Dat zijn 31 januari, 27 maart, 29 mei, 31 juli, 25 september en 27 november. Dan wordt er een 6-gangen lunch geserveerd met de klassiekers van Tribeca. Denk daarbij aan zeebaars in zoutkorst, paté en croute en soufflé.

Friday classics lunch
Sommelier Roy Pelgrim schenkt er wijnen bij uit het klassieke segment. Het beloven middagen te worden met veel herinneringen en knipogen naar de klassieke keuken, met alles erop en eraan. De ‘Friday classics lunch’ wordt aangeboden voor een all-in prijs van 175 euro.

En dan is er dit jaar nog 6 keer een ‘Saturday’s Rockefeller lunch’. Het gaat om een 6-gangen high end lunch met topproducenten zoals kaviaar, oesters, langoustine, truffel en wagyu. Het aller, allerbeste dus. Sommelier Roy schenkt er begeleidende wijnen uit het hoge segment bij.

Saturday’s Rockefeller lunch
De ‘Saturday’s Rockefeller lunch’ wordt gehouden op de zaterdagen 29 februari, 25 april, 27 juni, 15 augustus, 31 oktober en 19 december. Deze zogeheten snoepmiddag met alles erop en eraan wordt aangeboden voor een all-in prijs van 245 euro.

Restaurant Tribeca is gevestigd aan de Jan Deckersstraat 7 in het Brabantse Heeze. Het restaurant heeft twee Michelinsterren en omschrijft zichzelf als mondiaal, veelzijdig, verfijnd en in balans. Tribeca is vernoemd naar de New Yorkse wijk Tribeca, waar eigenaar Jan Sobecki jarenlang werkte.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw nhow Amterdam sociale en multicuturele hub van Amsterdam

Volgend artikel

Bijzondere Bocuse-avond bij Tout à Fait in Maastricht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.