Hij kookte als leerling in de fameuze keuken van Paul Bocuse. En dus eert de Limburgse sterkok Bart Ausems zijn legendarische Franse leermeester binnenkort met een speciale Bocuse-avond in zijn sterrestaurant Tout à Fait in Maastricht.
Dat is op 24 en 25 januari. Dan staan gerechten op de kaart die gebaseerd zijn op Paul Bocuse, de leermeester van chef-kok Bart Ausems. Het Bocuse-menu bestaat uit:
- Salade artisjok / haricots verts / eendenlever / gelei van Sauternes
- Zeebaars “en croute” / gevuld met mousse van coquille / sauce Hollandaise
- Soupe aux truffes
- Granité de Beaujolais
- Poulet Noir / in zout gegaard / saus van morilles
- Selectie Lyonaise geitenkaasjes
- Dessert parade/ croque en bouche / tarte tatin / crème brullée / Oeuf a la neige / Poire Poché / Glace vanille / sorbet Framboise / tarte aux chocolate
De avond begint om 18.00 uur met een glas Champagne. Daar wordt het bijzondere 6-gangenmenu geserveerd met begeleidende wijnen. Het diner wordt aangeboden voor een all-in prijs van 170 euro. En zijn nog enkele plaatsen vrij.
Tout à Fait is al twintig jaar gevestigd in het historische centrum van Maastricht, niet ver van het Onze-Lieve-Vrouweplein. Het restaurant beschikt al sinds 2002 over een Michelinster. De ondergrondse parkeergarage Q-Park OL Vrouweparking ligt op steenworp afstand van het restaurant en is te bereiken via de Maasboulevard.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Marcel van Zomeren heeft de wanden van de oranjerie van zijn restaurant In den Rustwat…
-
Ghylaine Hoeben (30) is vanaf 1 juni 2025 de nieuwe directeur/gastvrouw van het Kruisherenhotel Maastricht.…
-
Camille Oostwegel heeft aangekondigd dat het Kruisherenhotel in Maastricht gaat uitbreiden. Het gaat om spectaculaire…