Home / Nieuws / Bijzondere Bocuse-avond bij Tout à Fait in Maastricht

Bijzondere Bocuse-avond bij Tout à Fait in Maastricht

Hij kookte als leerling in de fameuze keuken van Paul Bocuse. En dus eert de Limburgse sterkok Bart Ausems zijn legendarische Franse leermeester binnenkort met een speciale Bocuse-avond in zijn sterrestaurant Tout à Fait in Maastricht.

Dat is op 24 en 25 januari. Dan staan gerechten op de kaart die gebaseerd zijn op Paul Bocuse, de leermeester van chef-kok Bart Ausems. Het Bocuse-menu bestaat uit:

  • Salade artisjok / haricots verts / eendenlever / gelei van Sauternes 
  • Zeebaars “en croute” / gevuld met mousse van coquille / sauce Hollandaise
  • Soupe aux truffes
  • Granité de Beaujolais 
  • Poulet Noir / in zout gegaard / saus van morilles 
  • Selectie Lyonaise geitenkaasjes
  • Dessert parade/ croque en bouche / tarte tatin / crème brullée / Oeuf a la neige / Poire Poché / Glace vanille / sorbet Framboise / tarte aux chocolate

De avond begint om 18.00 uur met een glas Champagne. Daar wordt het bijzondere 6-gangenmenu geserveerd met begeleidende wijnen. Het diner wordt aangeboden voor een all-in prijs van 170 euro. En zijn nog enkele plaatsen vrij.

Tout à Fait is al twintig jaar gevestigd in het historische centrum van Maastricht, niet ver van het Onze-Lieve-Vrouweplein. Het restaurant beschikt al sinds 2002 over een Michelinster. De ondergrondse parkeergarage Q-Park OL Vrouweparking ligt op steenworp afstand van het restaurant en is te bereiken via de Maasboulevard.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.