Bijzondere Bocuse-avond bij Tout à Fait in Maastricht
Hij kookte als leerling in de fameuze keuken van Paul Bocuse. En dus eert de Limburgse sterkok Bart Ausems zijn legendarische Franse leermeester binnenkort met een speciale Bocuse-avond in zijn sterrestaurant Tout à Fait in Maastricht.
Dat is op 24 en 25 januari. Dan staan gerechten op de kaart die gebaseerd zijn op Paul Bocuse, de leermeester van chef-kok Bart Ausems. Het Bocuse-menu bestaat uit:
- Salade artisjok / haricots verts / eendenlever / gelei van Sauternes
- Zeebaars “en croute” / gevuld met mousse van coquille / sauce Hollandaise
- Soupe aux truffes
- Granité de Beaujolais
- Poulet Noir / in zout gegaard / saus van morilles
- Selectie Lyonaise geitenkaasjes
- Dessert parade/ croque en bouche / tarte tatin / crème brullée / Oeuf a la neige / Poire Poché / Glace vanille / sorbet Framboise / tarte aux chocolate
De avond begint om 18.00 uur met een glas Champagne. Daar wordt het bijzondere 6-gangenmenu geserveerd met begeleidende wijnen. Het diner wordt aangeboden voor een all-in prijs van 170 euro. En zijn nog enkele plaatsen vrij.
Tout à Fait is al twintig jaar gevestigd in het historische centrum van Maastricht, niet ver van het Onze-Lieve-Vrouweplein. Het restaurant beschikt al sinds 2002 over een Michelinster. De ondergrondse parkeergarage Q-Park OL Vrouweparking ligt op steenworp afstand van het restaurant en is te bereiken via de Maasboulevard.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.