Nieuws

Bij JRE-Nederland aangesloten restaurants geven korting aan jongeren

JRE-Nederland heeft de JRE-Jongerenweek voor 2021 vastgesteld. Van maandag 4 tot en met zaterdag 10 oktober krijgen jongeren tot en met 25 jaar bij alle bij de vereniging aangesloten restaurants een korting van maar liefst 50 procent op de menuprijs.

De JRE Jongerenweek is een jaarlijks terugkerend initiatief, dat is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met gastronomie op het hoogste niveau. Gedurende een bepaalde periode kunnen zij tegen speciaal tarief eten in één van de bij JRE-Nederland aangesloten eetgelegenheden.

In 2021 is dit van maandag 4 tot en met zaterdag 10 oktober. Verstandig om dit alvast in je agenda te zetten. Overigens geldt de korting niet voor de dranken die tijdens je bezoek worden besteld. Voor een overzicht van de bij de vereniging aangesloten restaurants kun je terecht op de website van JRE-Nederland. Daar vind je (straks) ook alle informatie over het initiatief.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bij welk koffieteam hoor jij: filter, capsule of boon?

Volgend artikel

Favoriete delicatessenzaken in Limburg van Servais Tielman

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.