Nieuws

Big Bottle Party restaurant Parkheuvel is zondag 10 november

De jaarlijkse Big Bottle Party van restaurant Parkheuvel vindt plaats op zondag 10 november. Geheel volgens traditie komt een aantal met Michelinsterren bekroonde collega’s van chef en eigenaar Erik van Loo naar Rotterdam. Wie dat zijn, is nog niet bekend. De komende weken stelt de tweesterrenchef ze voor.

De zevende editie van de Big Bottle Party van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Rotterdam vindt plaats op zondag 10 november.

Erik van Loo
Het kenmerk van het evenement is dat de wijnen die deze dag worden geserveerd, allemaal worden geschonken uit grote flessen.

Erik van Loo nodigt altijd een aantal collega’s uit in zijn keuken. Wie die chefs zijn, is nog niet bekend. De komende weken gaat hij ze voorstellen.

Lees ook: Limburgs Glorie in Parkheuvel Cuvée van Erik van Loo

Michelinsterren
Over de eerste chef wil hij het volgende kwijt. ‘Hij is bekroond met twee Michelinsterren. Het koken heeft hij niet van huis uit meegekregen, maar tijdens zijn studie ontdekt. Hij levert culinair maatwerk, goed afgewogen en spannend. Bij deze chef geldt dan ook ‘less is more’.

Keuken
‘Zijn keuken is Frans klassiek met eigen twist, waarin vooral citrussmaken zijn terug te vinden. Hij werkt het liefst met schaal- en schelpdieren en met primeurgroenten.’

Als jij weet wie het is, dan kun je een gokje wagen door een e-mail te sturen naar info@parkheuvel.nl o.v.v. ‘Big Bottle Party’. Erik laat weten dat de winnaar een leuke prijs staat te wachten.

Wil jij zeker zijn van een plaats tijdens de Big Bottle Party? Volg dan deze link om een reservering te plaatsen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Verblijf in WestCord Hotel Schylge tijdens Filmfestival Terschelling

Volgend artikel

Muzikale herfstlunch bij restaurant Tout à Fait Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.