Advertorial

Bestel nu de film Burnt en ontvang de dvd snel in huis

Advertorial – De culi-film Burnt is een prachtig verhaal over het leven van een topkok. Eind maart verschijnt de film op dvd. Via ChefsFriends.nl kun je de dvd nu al bestellen en ben je verzekerd van een geweldig filmavondje thuis.

Vorig jaar was de film op enkele plaatsen in ons land te zien. Onder andere bij in Roermond in combinatie met een diner bij restaurant ONE en in Amsterdam in het NH Grand Hotel Krasnapolsky tijdens de lancering van PrimeDinners.

Op 29 maart 2016 is de dvd verkrijgbaar. Voor nog geen 13 euro, 12,99 euro om precies te zijn, kan de dvd nu al worden gereserveerd. Doe je dat via ChefsFriends.nl, dan ondersteun je ons platform ook nog eens.

Burnt
Burnt gaat over chef-kok Adam Jones die een tweesterrenrestaurant runt in Parijs. Door zijn wilde leven raakt verliest hij zijn restaurant en een duikt hij een paar jaar later weer op in Londen. Hij wil weer de beste worden, maar moet daarvoor oude gewoontes opgeven. Daarnaast maakt zijn comeback oude rivalen wakker.

De film bevat de nodige gevoelige en aangrijpende momenten en is voor foodies en andere culi-liefhebbers een ware must om te zien. De dvd Burnt reserveren kan hier.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Vorig artikel

Foto’s vernieuwd Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Video: Wilco en Caroline Berends over De Nederlanden 2.0

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.