Vacatures

Beluga Loves You zoekt sommelier van goede jaargang

Vacature – Je bent een goede jaargang dertiger of vroege veertiger die al heel wat plekken op deze prachtige planeet heeft gezien, alleen nu even niet! Je filosofische ‘out of the box’-kennis over wijnen prikkelt gasten en je nieuwe collega’s. Je schroomt er niet voor om je huidige plek te verruilen met het culinaire walhalla van Nederland. Kortom: het is tijd om aan te schuiven voor een goed gesprek met patron-cuisinier Servais Tielman en een goed glas wijn nadien.

Beluga Loves You is gevestigd op Plein 1992 in Maastricht en bevindt zich pal naast de hippe wijk Wyck en aan de oever van de Maas. Architect en voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen ontwierp het opvallende hagelwitte blok van Maastricht.

Servais Tielman
In de zomer van 2019 nam Servais Tielman Beluga Loves You over. Na eerder werkzaam te zijn geweest bij De Librije, Toine Hermsen en De Leuf, en eigenaar te zijn geweest van Cucina de Mondo in Heerlen, vond Servais het tijd om de bakens te verzetten. In januari 2020 volgde zijn eerste erkenning met een Michelinster.

Beluga Loves You 1.5
Op dit moment is Beluga Loves You gesloten, maar de afgelopen maanden maakte ‘Team Tielman’ van de nood een deugd en werd er gestart met de Beluga Loves You Delivery service.

In de tussentijd wordt er met project ‘space ’n safe’ naar een transformatie van Beluga Loves You gewerkt op basis van de anderhalvemetereconomie.

Seat Preview
Tegelijkertijd start zomerprogramma SEAT PREVIEW in juli, waarbij Servais en chef cuisinier Guido Braeken de wereld aan tafel brengen in Maastricht.

Daarbij ontbreekt momenteel nog een significant puzzelstukje: jij, de nieuwe sommelier van Beluga Loves You!

‘No nonsens & out of the box-mentaliteit’
Beluga Loves You heeft het afgelopen jaar veel tijd gestoken in haar nieuwe filosofie en pakt door op alle fronten.

De cohesie binnen het jonge team is door de coronacrisis nog hechter geworden en er wordt bewust koers gezet naar de te behalen doelen.

Vroeg of later willen wij hier graag met jou op toasten, dus laat van je horen! Stuur je cv met een zonnige groet naar info@belugalovesyou.com en ‘haw pin’!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wielerarrangement Tour d’Heeze bij hotel Kapellerput

Volgend artikel

Nieuwe chefs voor De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.