Nieuws

Belgische topkok gastchef bij ’t Nonnetje in Harderwijk

Een van de grootste kooktalenten van België een aantal jaar geleden, Edwin Menue, komt als gastchef naar ’t Nonnetje in Harderwijk. Op 20 februari kookt hij er samen met de vaste chef Michel van der Kroft een lunch en diner.

Menue runt in de Belgische badplaats Knokke-Heist Cuines, 33, een gastronomisch restaurant waarin Catalaanse invloeden een belangrijke rol spelen. Cuines, 33 beschikt over een Michelinster en heeft in de GaultMillau-gids 17 punten op een maximaal van 20.

Menue kookt op woensdag 20 februari samen met Michel van der Kroft een lunch en diner in ’t Nonnetje. De lunch bestaat uit 4 gangen en wordt aangeboden voor 75 euro. Het diner bevat 5 gangen en kost 95 euro.

Wie aan wil schuiven, kan reserveren door te bellen met 0341-415848.

Restaurant ’t Nonnetje is gevestigd op de historische Vischmarkt in Harderwijk. Het oude vissershuisje is omgetoverd tot een knus restaurant in bistrostijl, waar op hoog niveau wordt geacteerd zowel in de keuken als in de bediening.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Proef & Overtuig Menu bij Cordial in Oss

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Zuid-Holland van Erik van Loo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.