Nieuws

Beleef Prinsjesdag als vip bij hotel Des Indes Den Haag

Des Indes Den Haag staat de komende weken in het teken van Prinsjesdag. In het hotel opent een pop-up museum dat op zaterdag 12 en zondag 13 september gratis is te bezoeken, op zaterdag zijn er gratis minicolleges en op Prinsjesdag kun je eerste rang zitten met een speciaal arrangement.

Vanwege het grote succes van vorig jaar opent Des Indes, a Luxury Collection Hotel, ook dit jaar een pop-up museum. Deze is gratis te bezoeken op zaterdag 12 en zondag 13 september, van 10.00 tot 18.00 uur.

Pop-up museum
Het museum is ingericht in de historische balzaal en salon Paul Kruger en staat geheel in het teken van de geschiedenis van het hotel, haar historische gasten en Prinsjesdag.

Er kunnen onder andere historische voorwerpen, waaronder serviesgoed, en nooit eerder getoonde brieven en ansichtkaarten uit de vorige eeuw worden bekeken.

Bijzondere sprekers
Op de zaterdag vindt van 13.00 tot 17.00 uur de Prinsjesdag College Tour plaats. Diverse bijzondere sprekers bezoeken het hotel. De middag is georganiseerd in samenwerking met Den Haag Viert en is gratis te bezoeken.

De sprekers zijn burgemeester Van Aartsen van Den Haag (13.00 uur), Sander Lusink van Oger Men’s Clothing (14.00 uur), hoedenontwerper Marianne Jongkind (14.30 uur) en Fred en Reinier van Brom van Hofleverancier Steltman Juwelier (15.30 uur).

Speciaal arrangement
Wie op Prinsjesdag in Den Haag wil zijn, kan dinsdag 15 september eerste rang zitten met het speciale arrangement van Des Indes.

Dit arrangement bestaat uit vip-kaarten voor de tribune van het hotel (met uitzicht op de rijtoer en de Gouden Koets) en een high tea van vier gangen, voor 65 euro te reserveren via de website van Des Indes.

Vorig artikel

Kruidvat en Fletcher verkopen weer hotelovernachtingen

Volgend artikel

Food & Gympen Menu bij tweesterrenchef François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.