Nieuws

Beleef Nationaal Vuurwerk bij Inntel Hotels Rotterdam Centre

Liefhebber van het Nationale Vuurwerk aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam? Kies dan voor één van de arrangementen van Inntel Hotels Rotterdam Centre. Vanaf de zestiende etage van het hotel heb je dan een panoramisch uitzicht, desgewenst uiteraard onder het genot van een glas champagne.

Aan de voet van de Rotterdamse Erasmusbrug vindt nieuwjaarsnacht het Nationale Vuurwerk plaats. Inntel Hotels Rotterdam Centre biedt jou de gelegenheid dit evenement op een bijzondere manier te ervaren.

Oud & nieuw
Daarvoor zijn drie arrangementen samengesteld: een Moët Champagne-arrangement, een Oud & Nieuw Diner-arrangement en een Feestavond & Diner-arrangement.

Erasmusbrug
In alle gevallen bekijk je de vuurwerkshow vanaf de zestiende etage van het hotel en heb je een panoramisch uitzicht over de Erasmusbrug.

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden? Volg deze link om de arrangementen te bekijken en meer informatie te verkrijgen. Happy new year!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eden Hotels kiest voor samenwerking met Dutch Cuisine

Volgend artikel

Zeventien nieuwe Bib Gourmand-restaurants in Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.