Nieuws

Beleef Jheronimus Bosch bij restaurant Noble in Den Bosch

’s-Hertogenbosch staat in 2016 in het teken van evenementen ter herdenking van de vijfhonderdste sterfdag van schilder en kunstenaar Jheronimus Bosch. Zo ook restaurant Noble van Edwin Kats. Tot en met 8 mei draait het in de private dining-ruimte om de – misschien wel – beroemdste inwoner van de stad.

De private dining-ruimte van restaurant Noble in Den Bosch staat tot en met 8 mei helemaal in het teken van Jheronimus Bosch.

Edwin Kats
Deze schitterende ruimte in de eetgelegenheid van Edwin Kats is exclusief te reserveren voor een gezelschap van minimaal tien en maximaal vijftien personen.

‘Geheel in de sfeer van ‘De Tuin der Lusten’ geniet je als gast van de culinair artistieke kunsten van het Noble-team’, zo laat Edwin weten.

Speciaal menu
Hij belooft een buitengewoon inspirerende middag of avond die voor altijd in ieders geheugen gegrift zal zijn.’

De Jheronimus Bosch Experience is een unieke gelegenheid om met vrienden, familie of zakenrelaties iets bijzonders te ervaren. In het menu onder andere tartaar, snoekbaars, eendenborst en Jheronimus-bier.

Schilder en kunstenaar
Voor de liefhebber te combineren met een bezoek aan de fameuze expositie ‘Jheronimus Bosch-Visioenen van een Genie’, die is te bewonderen in het Noordbrabants Museum in de stad.

Reserveren
De lunch of het diner heeft een prijs van 65 euro per persoon exclusief drank. Reserveren kan telefonisch via nummer (073) 613 23 31 of door het sturen van een e-mail naar reservering@restaurantnoble.nl.

’s-Hertogenbosch staat dit jaar in het teken van evenementen geïnspireerd op de schilder Jheronimus Bosch ter herdenking aan zijn vijfhonderdste sterfdag in 2016.

Vorig artikel

Perzische lunch bij Wereldmuseum tijdens reis door Iran

Volgend artikel

Duitse sterrenchef kookt met Joris Bijdendijk in Rijks Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.