Nieuws

Begin 2020 in Maastricht met arrangement Kruisherenhotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht biedt jou de gelegenheid om op een bijzondere manier het nieuwe jaar in te luiden. Met het Sylvester Arrangement geniet je van een avond met heerlijk eten, een swingende dj, een toost op het nieuwe jaar, vuurwerk boven de stad en een overnachting in het hotel.

‘De beste manier om het jaar te starten, is onze Sylvesterparty’, aldus het Kruisherenhotel, onderdeel van Oostwegel Collection. ‘Een avond met heerlijk eten, een swingende dj, een toost op het nieuwe jaar, vuurwerk boven Maastricht en een overnachting.’

Oudejaarsavond
Je start de avond met een feestelijk aperitief en een diner van vijf gangen in een table d’hôtes-setting. Dit betekent dat je gezamenlijk met alle andere hotelgasten aanschuift.

Aansluitend geniet je van oudejaarsavond en de start van 2020. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Reserveren
Interesse? Volg dan deze link voor meer informatie en/of een reservering. De prijs bedraagt 445 euro per persoon op basis van een verblijf met twee personen in een cosy/monastery kamer.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Afternoon Tea Hilton Amsterdam in teken van De Notenkraker

Volgend artikel

Bezoek Amsterdam Light Festival met salonboot Pulitzer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.