Nieuws

Beer meats BBQ bij restaurant-hotel Savarin in Rijswijk

Bij restaurant, hotel & spa Savarin in Rijswijk draait het vrijdag 4 september om de barbecue. Op het voorplein van de horecagelegenheid vindt die avond het evenement ‘Beer meats BBQ at Savarin’ plaats. Geniet van smakelijke gerechten en heerlijke speciaalbieren of wijnen voor 39,50 euro per persoon.

‘Ervaar het verschil tussen kiloknallers en Savarin-kwaliteit voor de kennismakingsprijs van 39,50 euro per persoon’, aldus de familie Van Zuiden, eigenaren van restaurant, hotel & spa Savarin in Rijswijk.

Speciaalbier en wijn
Wie een ticket aanschaft, geniet van onbeperkt gegrilde ribeye, hamburgers, worstjes, oesters, zalm en eenden- en ganzenborst, met stokbrood en coleslaw. De prijs is inclusief drie glazen speciaalbier of wijnen uit BBQ-land Argentinië van kwaliteitshuis Bodega Norton.

Feestmaal
Beer meats BBQ biedt volgens de initiatiefnemers de mogelijkheid om te genieten van een ongedwongen feestmaal en toch anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Barbecues
‘Op een oppervlakte van 1750 vierkante meter, waarvan 300 vierkante meter overdekt, heten wij een maximaal aantal gasten welkom.’ Het evenement in Rijswijk duurt van 16.00 tot 22.00 uur, de barbecues gloeien van 17.00 tot 20.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Jonge Dikkert: zomeractie en open op zondag

Volgend artikel

By NOA: verwennerij in de culinaire huiskamer van Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.