Nieuws

Bas van Kranen en Alain Passard bij Bord’Eau Amsterdam

Bas van Kranen en Alain Passard brengen zaterdag 16 november een ‘eerbetoon aan gastronomie en kunst’. In het met een Michelinster bekroonde restaurant Bord’Eau serveert de Nederlandse sterchef een menu van zes gangen, dat is geïnspireerd op de tekeningen van het nieuwe boek van de Franse driesterrenchef.

Een exclusief zesgangenmenu op zaterdag 16 november bij Bord’Eau, het met een Michelinster bekroonde restaurant van hotel De L’Europe Amsterdam.

Groenten
Bas van Kranen en Alain Passard brengen in de hoofdstedelijke eetgelegenheid een eerbetoon aan gastronomie en kunst.

De gerechten die Bas serveert, zijn geïnspireerd op de tekeningen uit het nieuwe boek van de Franse driesterrenchef: ‘Recepten van Alain Passard. De driesterrenchef die groenten de hoofdrol geeft.’

Alain Caron
Tussen de gangen door vindt een intiem symposium plaats, waarin Alain Passard inzicht geeft in zijn denkwijze, zijn artistieke kant en wat groenten voor hem betekenen in zijn gerechten. Hierbij is de leiding in handen van Alain Caron.

Johannes van Damprijs
Gasten krijgen de gelegenheid om de chefs te ontmoeten. Alain Passard is in Nederland voor de Johannes van Damprijs 2019, toegekend door Allard Pierson – Bijzondere collecties van de Universiteit van Amsterdam.

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 245 euro. Dit bedrag is inclusief aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee. De avond start om 18.00 uur en duurt tot (ongeveer) 23.00 uur. Voor reserveringen en meer informatie volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Groningen van Henrice Dijks

Volgend artikel

Marko Karelse viert 10 jaar Villa la Ruche met 10 gangen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.