Nieuws

Barbiers hotel New York openen pop-up in nhow Rotterdam

De Rotterdamse New York Barbershop, gevestigd in Hotel New York, breidt uit. In de lobby van het nabijgelegen nhow Rotterdam is sinds begin deze maand een pop-up vestiging gerealiseerd. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen hotelgasten en passanten zich op afspraak laten knippen en trimmen.

Het is op en top Rotterdams: de barbiershop in Hotel New York op de Wilhelminapier. Dé plek in de Maasstad waar mannen zich kunnen laten knippen en trimmen door barbiers.

Wilhelminapier
En nu kan dat dus ook, tijdelijk, in de lobby van hotel nhow Rotterdam, eveneens gelegen op de Wilhelminapier.

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen gasten van het hotel en passanten er terecht. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 010-485 31 96.

New York Barbershop is een Rotterdams familiebedrijf uit 1884, dat van vader op zoon is overgedragen en al vele internationale awards heeft mogen ontvangen.

NH Hotel Group
Nhow Rotterdam is onderdeel van NH Hotel Group en opende de deuren in januari 2014. De lobby is een wisselend expositieplatform dat gasten, bewoners van De Rotterdam en passanten verrast en inspireert.

Vorig artikel

Hoofdinspecteur Werner Loens van Michelin aan het woord

Volgend artikel

Lunch chefs restaurants Camille Oostwegel in Glazen Restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.