Nieuws

‘Back to Normal’-menu bij Villa la Ruche in Voorburg

September betekent dat de zomervakanties achter de rug zijn en dat we weer terugkeren in ons ‘normale ritme’. Voor Marko Karelse van restaurant Villa la Ruche in Voorburg aanleiding om tot en met 21 september een ‘Back to Normal’-menu te serveren. Vier gangen all-in voor 69,50 euro.

Waar gewerkt en gestudeerd wordt, moet volgens Marko Karelse van Villa la Ruche ook goed worden gegeten.

Marko Karelse
‘En laat dat nou net onze specialiteit van het huis zijn’, aldus de chef-kok en eigenaar van het Voorburgse restaurant, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

All-in
Tot en met zaterdag 21 september serveert hij zijn ‘Back to Normal’-menu. ‘Vier smaakvolle gangen, huisgemaakte amuses, prachtige wijnen, water en koffie of thee voor een all-inprijs van 69,50 euro per persoon.’

Het speciale menu wordt geserveerd naast de reguliere kaart en is te reserveren via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eigenaren willen aantal kamers Hotel De Wereld verdubbelen

Volgend artikel

Whisky en spijs tijdens proeverij bij Valuas in Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.