Advertorial

Babyvoeding Kesbeke genomineerd voor Baby Innovation Award

Advertorial – Het Amsterdamse Kesbeke ken je natuurlijk als vriend van ChefsFriends en als maker van de smakelijkste tafelzuren. Maar wist jij dat ze ook actief zijn met babyvoeding! En die is zo bijzonder dat ze ermee genomineerd zijn voor liefst twee Baby Innovation Awards.

Babe pure babyfood van Kesbeke is 100 procent voedzaam (schijf van 5) en als eerste babyvoedingsproduct twaalf maanden lang houdbaar buiten de koeling. De producten ondergaan een milde hittebehandeling door pasteurisatie bij 72 graden Celsius.

Hierdoor blijven de verse eigenschappen en natuurlijke voedingswaarden intact. Vitamines worden niet of nauwelijks afgebroken en er vind geen verbranding plaats van bijvoorbeeld eiwitten, wat allergische reacties kan veroorzaken.

Gezonde smoothie
‘Bijzondere combinatie van smaken die proeven als een gezonde smoothie’, aldus de vakjury over de nominatie in de categorie Feeding en Green. ‘Een groot voordeel dat je de voeding niet hoeft te koelen bij transport, in de winkel en thuis. Leuk dat ook is aangegeven of het geschikt is voor ochtend, lunch of diner.’

Babe
Babe is een initiatief van Jasmine Adabari, die haar liefde voor koken ontdekte op een krukje in de keuken, waar ze als klein meisje haar moeder hielp met de bereiding van feestmalen voor de hele familie.

Met haar Perzische achtergrond groeide ze op in een cultuur waarin eten symbool staat voor genieten. Genieten van tafels vol slow food, salades, verse kruiden en groenten van het land, maar ook van het samenzijn, delen en verbinden.

Volgende generaties
Familiebedrijf Kesbeke
zorgt als enthousiaste partner voor de productie van de houdbare, 100 procent gezonde biologische en culinaire babyvoeding. Een productie waarin een optimale balans is tussen people, planet en profit, en waarmee samen wordt gewerkt aan een goede toekomst voor de volgende generaties.

Lees ook:
Tulpenknol op de kaart bij Auberge du Bonheur: ‘Typisch Nederlands’
De multifunctionaliteit van de ziltige tulpenknol
Jury prestigieuze innovatieprijs roemt foie royale

Vorig artikel

Stuyver opent in december als restaurant en wijnbar Sinck

Volgend artikel

Bourgondische kerstproeverij: (kaas)tips van Janny van der Heijden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.