Nieuws

Avond met wijnen uit de Moezel bij Bij Erik in Leidschendam

Restaurant Bij Erik in Leidschendam staat vrijdag 29 maart in het teken van wijnen uit de Moezel. Eigenaar Erik Tas krijgt die avond bezoek van wijnmaker Markus Molitor en samen hebben ze een menu van vier gangen met begeleidende wijnen samengesteld. Een plek aan tafel kost 100 euro.

‘Speciaal voor deze avond zijn we onlangs naar de Moezel afgereisd om de wijnen voor deze bijzondere avond te proeven en een perfect selectie samen te stellen’, aldus chef en eigenaar Erik Tas.

Erik Tas
In restaurant Bij Erik in Leidschendam wordt vrijdag 29 maart een diner van vier gangen geserveerd, inclusief bijpassende wijnen van Markus Molitor, aperitiefhapjes en amuses en als afsluiting koffie of thee met friandises.

Bib Gourmand
Reserveren kan via de website van Bij Erik, dat sinds november 2015 in het bezit is van een Bib Gourmand. De couvertprijs bedraagt 100 euro.

Voor meer informatie over de avond kan worden gebeld met telefoonnummer (070) 301 04 51. Een e-mail sturen naar reserveren@bijerik.nl mag ook.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bilderberg Hotels introduceert het Bilderberg Arrangement

Volgend artikel

Restaurant DeliCees in Dordrecht viert 14-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.