Nieuws

Avond met alles uit de Noordzee bij De Burgemeester

Liefhebbers van vis en schaal- en schelpdieren uit de Noordzee opgelet. Restaurant De Burgemeester houdt binnenkort een ‘Noordvis’-avond en jij kunt daarbij aanwezig zijn.

Op vrijdag 21 februari staat ‘Noordvis’ op het programma, een 5-gangenmenu waarbij vis en schaal- en schelpdieren uit de Noordzee centraal staan.

Het speciale menu wordt aangeboden voor 70 euro per persoon en reserveren kan vanaf nu. Vermeld daarbij even ‘Noordvis’.

Restaurant De Burgemeester is gevestigd een van de mooiste straatjes van Linschoten in het Groene Hart en beschikt over een eigen parkeerplaats. In de zomer varen de bootjes over de Korte Linschoten langs het restaurant. Het restaurant wordt gerund door Anne en Sander Spruijt en het beschikt over een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eigen Restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden

Volgend artikel

Met midweek winteraanbieding naar Bij Jef op Texel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.