Vacatures

Avant-Garde Van Groeninge zoekt sommelier en bedieningsmedewerker

Bij restaurant Avant-Garde van Groeninge in Eindhoven is per februari plaats voor een gastvrije (aankomend) sommelier en een (ambulant) medewerker bediening. Heb jij hart voor gastvrijheid, ben je flexibel en kun je goed samenwerken in een team?

Wil jij werken in een restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt en waar met gebruik van innovatieve én klassieke technieken modern vormgegeven gerechten worden geserveerd? Ben je als (aankomend) sommelier op zoek naar een restaurant waar je, je stempel kan drukken op de wijnkaart en waar je de mogelijkheid krijgt om gasten écht te verrassen met onderscheidende wijn-spijscombinaties? Avant-Garde Van Groeninge heeft ambities, kijkt vooruit en heeft jou nodig in hun team.

Ze bieden:
▪ Vrij op zondag en maandag (met uitzondering van een beperkt aantal zondagen in verband met voetbalwedstrijden)
▪ Vrij met Carnaval en Tweede Kerstdag.
▪ Een aaneengesloten kerstvakantie en 3 weken aaneengesloten zomervakantie.
▪ Een plaats in één van de toprestaurants van Eindhoven waar je als (aankomend) sommelier samen met SVH Meesterkok Johan van Groeninge en zijn team creatieve en uitdagende combinaties op gebied van wijn-spijs maakt.
▪ De mogelijkheid om met topwijnen te werken en om als (aankomend) sommelier je stempel op onze wijnkaart te drukken.
▪ Een unieke werkplek met uitzicht op het veld van het Philips Stadion.

Stuur je cv met motivatie naar info@restaurantavantgarde.nl. Eerst meer weten? Bel met Johan van Groeninge op telefoon 040-2505640.
Hou rekening met onze eindejaarsluiting tot en met 2 januari 2019.

 

Vorig artikel

Wijnspijsavond met 10 jaargangen Sassicaia bij Parkheuvel

Volgend artikel

Italiaans wintermenu bij Mezzo in Braamt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.