Vacatures

Avant-Garde Van Groeninge zoekt mensen voor keuken en bediening

Vacature – Het met een Michelinster bekroonde restaurant Avant-Garde in Eindhoven is op zoek naar uitbreiding aan de voor- en achterkant. In de keuken is plek voor een fulltime (leerling-)chef de partie, voor de zwarte brigade wordt gezocht naar een (leerling-)bediening met het liefst enige ervaring.

Chef Johan van Groeninge is in het Philips Stadion in Eindhoven al ruim vijftien jaar actief met Avant-Garde Van Groeninge. Het restaurant is sinds 2004 door Michelin bekroond met een ster.

Bediening
Per direct is ruimte voor een leerling-bediening, het liefst met enige ervaring. Ben je ambulant, vergeet dan ook absoluut niet om te reageren. Je werkt flexibele diensten in de weekeinden en op werkdagen.

Chef de partie
Het keukenteam moet worden uitgebreid met een (leerling-)chef de partie of zelfstandig werkend kok. Deze functie betreft een fulltime dienstverband.

Johan van Groeninge
Heb je interesse? Stuur dan een motivatie en je cv (met foto) naar Johan van Groeninge via info@restaurantavantgarde.nl. Dit mailadres kun je ook gebruiken voor vragen over een van de functies.

Vorig artikel

Restaurant De Leuf in Ubachsberg viert 30-jarig bestaan

Volgend artikel

Winters arrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.