Home / Nieuws / Auberge de Zwaan is Brabants aspergerestaurant 2016

Auberge de Zwaan is Brabants aspergerestaurant 2016

Het bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland aangesloten Auberge de Zwaan in Oirschot is uitgeroepen tot ‘Het Aspergerestaurant 2016’ van het Brabants Asperge Genootschap. Als jij komend seizoen wilt genieten van het witte goud, dan lijkt deze eetgelegenheid ons dus een goede optie.

De verkiezing van Auberge de Zwaan in Oirschot tot Het Aspergerestaurant 2016 van het Brabants Asperge Genootschap is bekendgemaakt aan de vooravond van het seizoen.

Mystery visits
De winnaar is gekozen, nadat het tijdens het vorige aspergeseizoen meerdere malen is bezocht door zogeheten mystery guests.

Nominaties
Aan de hand van de resultaten van deze bezoeken, werd een aantal restaurants genomineerd. Daaruit werd uiteindelijk de winnaar gekozen.

De keuze viel op Auberge de Zwaan, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland.

Aspergeseizoen
Het Nederlands Asperge Centrum opent het seizoen van het witte goud traditioneel op de tweede donderdag in april.

Woensdag 16 maart vond bij Bolenius in Amsterdam de officieuze opening plaats. De warming-up voor het seizoen, zoals de initiatiefnemers het zelf noemden.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.