Nieuws

Auberge de Zwaan is Brabants aspergerestaurant 2016

Het bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland aangesloten Auberge de Zwaan in Oirschot is uitgeroepen tot ‘Het Aspergerestaurant 2016’ van het Brabants Asperge Genootschap. Als jij komend seizoen wilt genieten van het witte goud, dan lijkt deze eetgelegenheid ons dus een goede optie.

De verkiezing van Auberge de Zwaan in Oirschot tot Het Aspergerestaurant 2016 van het Brabants Asperge Genootschap is bekendgemaakt aan de vooravond van het seizoen.

Mystery visits
De winnaar is gekozen, nadat het tijdens het vorige aspergeseizoen meerdere malen is bezocht door zogeheten mystery guests.

Nominaties
Aan de hand van de resultaten van deze bezoeken, werd een aantal restaurants genomineerd. Daaruit werd uiteindelijk de winnaar gekozen.

De keuze viel op Auberge de Zwaan, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland.

Aspergeseizoen
Het Nederlands Asperge Centrum opent het seizoen van het witte goud traditioneel op de tweede donderdag in april.

Woensdag 16 maart vond bij Bolenius in Amsterdam de officieuze opening plaats. De warming-up voor het seizoen, zoals de initiatiefnemers het zelf noemden.

Vorig artikel

Fletcher Hotels neemt Mercure Hotel Den Haag over

Volgend artikel

Juliana in Valkenburg maakt eten met vrienden aantrekkelijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.