Nieuws

Asperges van koude grond in lunchmenu De Loohoeve Schoonloo

Een mooie lunch met asperges van de koude grond bij Herberg De Loohoeve in Schoonloo. In samenwerking met kwekerij H. Paul uit Balinge serveren eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer-Bergwerf op 3 en 24 mei en 24 juni vier gerechten, die volledig in het teken staan van het witte goud.

Voor 55 euro per persoon kun je bij Herberg De Loohoeve in Schoonloo genieten van een viergangenlunch, die volledig in het teken staat van de asperge.

Aperitief en amuses
‘We serveren vier creatieve gerechten en bij de prijs zijn een aperitief, amuses en koffie en/of thee met friandises en een goodiebag’, aldus eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer-Bergwerf. Overige consumpties zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Kwekerij
De bijzondere lunches worden geserveerd op 3 mei, 24 mei en 24 juni, in samenwerking met aspergekwekerij H. Pauw uit Balinge. De ontvangst is vanaf 12.30 uur.

‘Alette en Hendrik Pauw telen hun asperges alleen in de koude grond, zonder kunstmatige warmte. Deze asperges groeien volledig afhankelijk van de natuur en zijn daarom super lekker.’

Reserveren
Reserveren voor één van de lunches kan via de website van De Loohoeve, door het sturen van een mail naar info@deloohoeve.nl of door te bellen met telefoonnummer (0592) 50 14 90.

Vorig artikel

Aspergekalender en –arrangement bij Hostellerie de Hamert

Volgend artikel

Goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen op Instagram

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.