Aspergejournaal

Aspergejournaal (1): de teelt

Het witte goud blinkt, ook in deze ietwat doffe tijd. Juist nu is het goed om stil te staan bij al het moois wat de natuur om ons heen ons geeft. Daarom starten we met een aspergejournaal, om zo nog meer te weten te komen over deze topgroente. Vandaag aflevering 1: de teelt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Oosterscheldekreeft: uniek, lokaal en niet te versmaden

Volgend artikel

Coronavirus: restaurants en terrassen vanaf 1 juni weer open

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.