Nieuws

Aspergefestijn bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Asperges en Limburg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek dus dat sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht het witte goud de komende periode een hoofdrol geeft. Drie zondagen kun je tijdens een zogeheten themamiddag genieten van het beste van Limburgse bodem.

Al 25 jaar is onze zondag een dag die we graag onder de aandacht blijven brengen, aldus Margo Reuten en Petro Kools van Da Vinci in Maasbracht.

Limburg
De komende maanden vinden in het door Michelin met een ster bekroonde restaurant drie themamiddagen plaats, waarbij er aandacht is voor alles wat de Limburgse bodem voortbrengt.

Regionale producten
Als gast word je ontvangen met een glas Limburgse mousserende wijn en aspergebites. Aansluitend geniet je van een menu van vier gangen met daarin regionale producten en ingrediënten, begeleidende Limburgse wijnen, mineraalwater, koffie of thee met lekkernijen en tot besluit een glas Brand Up.

Reserveren
Het Aspergefestijn vindt drie keer plaats: op de zondagen 14 april, 19 mei en 16 juni. De kosten bedragen 125 euro per persoon en reserveren kan via de website van restaurant Da Vinci.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijn-spijslunch Bourgogne bij Central Park in Voorburg

Volgend artikel

Peter Harkema over vernieuwd Château Neercanne in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.