Nieuws

Asperge-arrangement bij FG Restaurant in Rotterdam

François Geurds biedt gezelschappen van vier personen de mogelijkheid om tegen aantrekkelijk tarief te genieten van asperges. Van 14 april, de dag dat het seizoen van het witte goud officieel wordt geopend, tot en met 24 juni, einde seizoen, eet je met zijn vieren en hoef je maar voor drie personen af te rekenen.

Het speciale 4=3-arrangement wordt van 14 april tot en met 24 juni geserveerd in het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant, dat nu nog is gevestigd aan de Lloydstraat.

Verhuizen
Begin deze maand maakte François bekend dat hij deze eetgelegenheid gaat verhuizen naar de Hofbogen, elders in Rotterdam.

Aspergelunch
De aspergelunch geeft jou dus ook nog eens de gelegenheid om nog een keer – of vaker natuurlijk – op de huidige locatie te genieten van het restaurant, dat de start betekende van het ondernemerschap van de tweesterrenchef.

Vier gangen
De korting bij vier personen is alleen geldig op de prijs van de viergangenlunch en niet op de daarbij genuttigde consumpties.

Reserveren
De aspergelunch kost 60 euro. Reserveren kan telefonisch (010-4250520) of door het sturen van een e-mail (info@fgrestaurant.nl).

Asperge Centrum
Het Nederlands Asperge Centrum opent het seizoen van het witte goud traditioneel op de tweede donderdag van april, dit jaar is dat 14 april.

Einde seizoen
Het seizoen eindigt op 24 juni. Die dag wordt in de Kasteeltuinen in Arcen tijdens het evenement ‘Adieu Asperge’ afscheid genomen van het witte goud.

Vorig artikel

Krasnapolsky en Jacob Jan Boerma openen The White Room Amsterdam

Volgend artikel

Reserveren nieuw Hotel Nassau Breda kan met ‘blind booking’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.