Nieuws

Arrangement ‘Robin meets Bas’ bij De Leuf in Ubachsberg

Restaurant De Leuf in Ubachsberg gaat een oude periode afsluiten en een nieuwe periode inluiden. Het arrangement ‘Robin meets Bas’ betekent het afscheid van chef Bas van Kranen en de start van Robin van de Bunt. In oktober en november kun je genieten van een unieke combinatie van signaturen.

Nog even genieten van gebundelde krachten, zo wordt het arrangement ‘Robin meets Bas’ van sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg aangekondigd. Hoe beter een periode af te sluiten én een nieuwe in te luiden, dan door samen te koken.

Robin van de Bunt
In september is Robin van de Bunt na een half jaar rondreizen en ervaring opdoen, teruggekeerd naar De Leuf. De komende tijd neemt hij de taken over van Bas van Kranen, die in januari begint als executive chef van Bord’Eau in Amsterdam.

Special
De special bestaat uit een aperitief, een viergangenmenu met daarin een combinatie van gerechten van Bas en gerechten van Robin, bijpassende wijnen, mineraalwater en mokka & sweets voor 99 euro per persoon.

Reserveren
Het arrangement is beschikbaar in de maanden oktober en november van dinsdag tot en met vrijdag. Reserveren kan via de website van De Leuf, onder vermelding van ‘Robin meets Bas’.

Overnachten
Wie na het diner graag in Ubachsberg wil overnachten, kan de aanbieding uitbreiden. Bijvoorbeeld met de Alliance-special: 100 euro voor twee personen inclusief ontbijt van dinsdag tot en met donderdag en 130 euro voor de vrijdag.

ChefsFriends wenst Robin en Bas veel succes en plezier tijdens hun laatste dagen samen en op hun nieuwe werkplekken.

Bas over Robin en Robin over Bas

Robin van de Bunt en Bas van Kranen hebben meegedaan aan onze rubriek Chef2Chef. Toen ze samen (nog) werkzaam waren in de keuken van de Leuf, hebben we ze onafhankelijk van elkaar vragen laten beantwoorden over de ander.

Vorig artikel

Sterchef Han Ji van HanTing Cuisine opent restaurant in Amsterdam

Volgend artikel

Casimir Evens is thuis in Eindhoven en dat proef je in restaurant Vane

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.