Nieuws

Arrangement Kras: slapen bij Hilton Rotterdam, eten bij Joelia

Een zesgangendiner bij restaurant Joelia van Mario Ridder en een overnachting inclusief ontbijt bij het vijfsterrenhotel Hilton Rotterdam. En dat voor (een vanaf-prijs van) 134 euro per persoon. ChefsFriends ontdekte dit culinaire arrangement op de website van Kras.

Verblijven in een vijfsterrenhotel, dineren bij een van de betere chefs van ons land en daarvoor een heel mooie prijs betalen. Het kan met het Culinair Arrangement Rotterdam-Hilton Rotterdam van Kras.

Inclusief ontbijt
Wie boekt, slaapt één nacht in het hotel, schuift ’s avonds aan bij restaurant Joelia voor een zesgangendiner (exclusief drank) en mag de volgende ochtend deelnemen aan het ontbijtbuffet.

Het arrangement wordt aangeboden in de maanden juli en augustus en heeft een vanaf-prijs van 134 euro per persoon.

Centrum van de stad
Het Rotterdamse vijfsterrenhotel van Hilton ligt aan het Weena, in het centrum van de stad. Het Centraal Station en de bekende winkelstraten Blaak, Hofplein en ‘de Koopgoot’ zijn op loopafstand.

Mario Ridder
Restaurant Joelia is gevestigd in het hotel en opende in februari de deuren. Het staat onder leiding van Mario Ridder, die voorheen De Zwethheul in Schipluiden exploiteerde en daar twee Michelinsterren kookte. Met zijn voltallige team verhuisde hij begin dit jaar naar zijn nieuwe locatie.

Het arrangement kan worden geboekt via de website van Kras en is beschikbaar van één tot en met zes personen.

Vorig artikel

Sparen bij Albert Heijn voor diner in restaurant

Volgend artikel

Slapen in Groningen kan nu ook bij Apollo Hotels & Resorts

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.