Nieuws

Arrangement Kaatje bij de Sluis: amusemenu, ontbijt en overnachting

Kaatje bij de Sluis in Blokzijl maakt het wel heel interessant om een diner in het restaurant te combineren met een overnachting. Geniet van het Overijsselse dorp, Giethoorn en/of de Weerribben én van een amusemenu van 9 gangen voor 149 euro per persoon.

Heel even weg van het dagelijkse thuiswerken en het hoofd leegmaken in bijvoorbeeld natuurgebied de Weerribben. Tot en met eind augustus heeft Kaatje bij de Sluis een speciaal tweedaags arrangement beschikbaar.

In het restaurant krijg je een amusemenu van negen gangen geserveerd. Je overnacht relaxed en schuift de volgende ochtend aan voor het Kaatje-ontbijt. Op de dag van aankomst of vertrek verken je de omgeving. De prijs per persoon bedraagt 149 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe kamers voor Hotel Casa in Amsterdam

Volgend artikel

Tommy den Hartog opent restaurant 273 in Utrecht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.