Nieuws

Amerikaanse wijnen tijdens winemakers diner bij FG Food Labs

Wijnhandel Peeters uit Rotterdam en François Geurds hebben de handen ineengeslagen voor een winemakers diners met wijnen uit de Verenigde Staten. Dinsdag 25 oktober serveert de chef een vijfgangendiner en wordt iedere gang begeleid door een wijn van Hedges Family Estate uit het hart van de Columbia Valley.

Het wijnmakersdiner bij FG Food Labs in de Rotterdamse Hofbogen is een samenwerking tussen sterrenchef François Geurds, Wijnhandel Peeters en Christophe Hedges van Hedges Family Estate (Red Mountain, Washington State).

Michelin
In het met één Michelinster bekroonde restaurant wordt een vijfgangendiner geserveerd. Ieder gerecht wordt begeleid door een wijn van Hedges Family Estate.

Dynamisch wijnbedrijf
Hedges Family Estate is een dynamisch wijnbedrijf op één van de mooiste heuvelruggen in de Columbia Valley.

Reserveren
De kosten voor deze bijzondere avond bedragen 150 euro per persoon all-in. Op moment van publicatie van dit bericht zijn nog achttien plaatsen beschikbaar. Een plek reserveren kan via de website van Wijnhandel Peeters.

Vorig artikel

Blog Ruud Weterings: 100% Bobal wijn

Volgend artikel

Designdiners Dutch Cuisine tijdens Dutch Design Week

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.