Vacatures

Ambitieus Bib Gourmand-restaurant zoekt leergierige souschef

Vacature – Wil jij gasten een gezellige en heerlijke avond uit bezorgen door lekker te koken. Ben jij creatief, ambitieus, flexibel en een teamplayer. Kun jij bijdragen aan het samenstellen van een nieuwe menukaart. Dan zoekt het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk jou.

Zilt & Zoet is gelegen in Maartensdijk, tussen Hilversum en Utrecht, en wordt geëxploiteerd door Monica en Rob Beckers. Rob is chef en Monica werkt als gastvrouw.

Bib Gourmand
De ambitieuze eigenaren startten hun restaurant in 2005 en zijn sinds 2014 de trotse bezitters van een Bib Gourmand, de onderscheiding van Michelin voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

In 2019 won Zilt & Zoet de Goude Pollepel, een initiatief van het Algemeen Dagblad. Verder heeft het een notering in de Lekker-gids en is het door Gault&Millau beloond met 13 punten.

Wat gaan wij jou bieden
– Zondag en maandag vrij (m.u.v. feestdagen)
– Gedreven en gezellig team
– Een uitstekend salaris conform opleiding en ervaring
– Gratis bedrijfskleding (ook gewassen in het bedrijf)
– Na kerst twee weken vakantie
– In de zomer drie weken vakantie
– Diverse bonussen (toelichting in een persoonlijk gesprek)
– Mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je kennis te verbreden

Wie ben jij?
Iemand die gedreven, creatief, ambitieus, flexibel en een teamplayer is, ervaring heeft in een soortgelijk bedrijf, mee kan denken bij het samenstellen van menukaarten en werkt volgens HACCP-richtlijnen.
Ben jij ook nog eens gastgericht en leergierig, dan pas je vast en zeker in het mooie en hechte team.

Wat houdt je baan precies in
Gasten ene gezellige en heerlijke avond uit bezorgen door lekker te koken. Nieuwsgierig naar de details? Stuur een e-mail naar info@restaurantziltenzoet.nl en dan vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Momentwijnen: Koningsdag

Volgend artikel

Momentwijnen: Dag van de Arbeid

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.