Nieuws

Alma in Oisterwijk viert eerste verjaardag met feestpakket

Malou Hagenaars en Wouter van Laarhoven vieren in het weekeinde van 13, 14 en 15 november de eerste verjaardag van hun restaurant en bodega Alma in Oisterwijk. De eigenaren hebben een speciaal Celebration-pakket samengesteld, inclusief props om thuis een feestfoto te maken.

Ze hadden zich de eerste verjaardag van hun eigen zaak ongetwijfeld anders voorgesteld zo’n 365 dagen geleden.

Wouter van Laarhoven
Aan de populaire De Lind in Oisterwijk startten ze Malou en Wouter met Alma, een concept met een fine dining-restaurant en een bodega. In een bijzonder pand: Cas Spijkers kookte er als eigenaar van De Swaen ooit de sterren van de hemel.

Corona
Een klein – bizar – jaar later zijn de deuren verplicht gesloten vanwege de tweede horecalockdown in de strijd tegen het coronavirus.

Maar een verjaardag is een verjaardag, ook in deze heftige tijd. En er is een manier gevonden waarop dit heuglijke feit coronaproof kan worden gevierd.

Vier gangen
In het weekeinde van 13, 14 en 15 november kun je een speciaal Celebration-pakket bestellen. Daarin vind je een flinke selectie heerlijke bites, een diner van vier gangen en iets lekkers voor bij de koffie.

Bovendien ontvang je bij het pakket props, bedoeld om een schitterende feestfoto te maken ter ere van het éénjarig bestaan. Wil jij dit feestje meevieren, plaats dan direct jouw bestelling. Het pakket wordt bezorgd in de regio’s Tilburg, Waalwijk, Breda, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Oisterwijk.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ondernemen in coronatijd: Rob en Monica Beckers van Zilt & Zoet

Volgend artikel

Ondernemen in coronatijd: Mariëlle Vink van Tilia Etten-Leur

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.