Nieuws

Alliance Gastronomique breidt uit met Rijnzicht in Doornenburg

Mike Cornelissen en Carolien van der Velde hebben zich met Rijnzicht in Doornenburg aangesloten bij Alliance Gastronomique. Met ingang van het nieuwe jaar treden ze toe tot het langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants van Europa.

De inauguratie vond plaats tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de restaurantvereniging eind november. ‘Ik ben er trots op om dit jaar weer een nieuw restaurant bij de Alliance Gastronomique aan te laten sluiten’, zo laat voorzitter Gerard Wollerich weten namens het bestuur.

Mike Cornelissen
Restaurant Rijnzicht is sinds december 2018 in het bezit van een Michelinster. Chef-kok en eigenaar Mike is de vierde generatie van de familie Cornelissen die aan het roer staat. Hij runt de eetgelegenheid met zijn partner Carolien van der Velde.

Alliance Gastronomique heeft een geschiedenis die 55 jaar teruggaat. De bij de vereniging aangesloten restaurateurs ‘staan borg voor een constante topkwaliteit’.

Lees ook:
Jacob Jan Boerma serveert truffels bij Parc Broekhuizen
Jeffrey Laarberg volgt Syrco Bakker op in keuken Pure C
Sterrestaurant De Kas in Amsterdam krijgt tijdelijk onderkomen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jacob Jan Boerma serveert truffels bij Parc Broekhuizen

Volgend artikel

Waarom je zee-egel een keer moet hebben gegeten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.