Nieuws

All-in menu Restaurant Valuas in Venlo in februari

Restaurant Valuas in Venlo laat in februari extra van zich horen. Chef-kok en eigenaar Eric Swaghoven heeft een all-in menu bedacht dat de hele maand geldig is.

Het gaat om een all-in 3-gangenmenu met een amuse, bijpassende wijnen per gang en koffie met friandises na afloop. Dat voor een vaste prijs van 90 euro per persoon. Het menu wordt de hele maand in februari geserveerd.

Wie wil reserveren voor het februari-menu, kan bellen met 077-3541141.

Restaurant Valuas is gelegen aan de Maas in Venlo. Vanuit het restaurant heb je zicht op het water. Het restaurant bezit een Michelinster en een ruime parkeerplaats waar gasten gratis kunnen parkeren.

Wie wil blijven slapen, kan een van de 17 hotelmakers boeken. Naast een restaurant beschikt Valuas ook over een inpandig hotel, en een brasserie. Alle hotelkamers zijn eigentijds, ruim en comfortabel ingericht met warme tinten. Het merendeel van de kamers heeft uitzicht over de Maas.

Vorig artikel

Carstens Amsterdam met Maik Kuijpers in februari open

Volgend artikel

Merlet in Schoorl krijgt kunstwerken en verbouwing

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.