Nieuws

‘Al het lekkers uit wildseizoen’ bij Brasserie NL in Leidschendam

Fazant, hert, ree… Het staat allemaal op het menu zondag 27 november bij Brasserie NL in Leidschendam. Chef en eigenaar Ruben van Dieten serveert die avond tussen 17.00 en 21.00 uur een driegangenmenu met ‘al het lekkers dat het wildseizoen te bieden heeft’. Aanschuiven kan voor 29,50 euro.

Geniet zondag 27 november tussen 17.00 en 21.00 uur van drie gangen met al het lekkers dat het wildseizoen te bieden heeft voor slechts 29,50 euro per persoon.

Ruben van Dieten
Met die woorden kondigt Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam zijn arrangement aan.

Fazant, hert en ree
Vooraf krijg je wild om te delen, denk aan hertenham en reepaté, maar ook wilde gamba. Als hoofdgerecht een fazantje uit de pan om te delen met twee personen en lekker klassiek met zuurkool en puree.

Dessert
Als nagerecht serveren Ruben en zijn team vers gedraaid cranberry-ijs met een tompouce van kruidkoek en witte chocolade.

Bib Gourmand
Reserveren kan via de website van restaurant Brasserie NL, dat in het bezit is van een Bib Gourmand en is aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Jamie’s Italian Restaurant opent vestiging in Den Haag

Volgend artikel

Openingsactie restaurant De Molenaar in Onderdendam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.