Maak het mee… bij Noble

Wordt onderdeel van de Noble familie en maak het mee! Kom onder leiding van Patron Cuisinier & SVH Meesterkok Edwin Kats in een hecht team. Met passie voor gastronomie en een hart voor mensen bieden we jou méér dan een baan. Wij zoeken gedreven Chefs de Partie en enthousiaste bedieningsmedewerkers die ons team komen versterken. […]

All-in lunchen bij restaurant Flicka*

Thomas van Santvoort Flicka Kerkdriel

Chaîne des Rôtisseurs en het met een Michelinster bekroonde restaurant Flicka in Kerkdriel houden zaterdag 21 juni een fantastisch Déjeuner Amical.

Weiderund tomahawk steak dry-aged

Vers weiderund tomahawk dry aged is een van de stoerste steaks van Nice to Meat. Dry-aging zorgt voor een fantastische smaak- en eetbeleving en voorkomt gewichtsverlies. De absolute top op de bbq. PS: omdat de Tomahawk vers is, kun je ‘m invriezen. Maak gebruik van de kennismaking kortingscode: CHEFSFRIENDS25

Eten en slapen bij Kaatje bij de Sluis

Wil je Kaatje bij de Sluis écht beleven? Kies dan voor het Kaatje Arrangement. Je geniet van een verfijnd 6-gangenmenu in het met een Michelinster bekroonde restaurant van chef-kok Thomas Deli en gastvrouw Lotte Veldman, en overnacht in het recent vernieuwde Kaatje Résidence, een charmant hotel pal tegenover het restaurant in hartje Blokzijl. Na een […]

Creekstone ribeye steak dry-aged

Creekstone dry aged ribeye: perfectie op je bord. Ontdek de smaak van gerijpt vlees. Bovendien komt deze ribeye van Creekstone Farms. Een door Nice to Meat geselecteerde leverancier die alleen het lekkerste vlees levert. Dat komt door hun bijzondere manier van veehouderij. Grote landerijen waar runderen buiten grazen, een geavanceerd fokprogramma waar het welzijn van […]

Proeverij Noëls Wijnverkenning bij Hotel Okura Amsterdam

Na het succes van de eerste editie, kondigt Hotel Okura Amsterdam met trots de voortzetting van Noëls Wijnverkenning aan. Onder leiding van Honorary Gastronomy Sommelier Noël Vanwittenbergh van Ciel Bleu Restaurant, kunnen wijnliefhebbers zich opnieuw verdiepen in de fascinerende wereld van wereldsignaturen, nu met een verhoogde frequentie en nieuwe, boeiende druivensoorten.

la Fève asperges

la Feve asperges

Het seizoen van de witte asperge is in volle gang. Deze oer-Hollandse koningin van de groente is een ware traktatie voor de liefhebber. Dat laatste is Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht ook niet ontgaan, maar als Meester-Chocolatier doet hij het net even anders. Zijn witte goud is gemaakt van witte chocolade én voorzien […]

Verse schotel van vis en zeevruchten

Zin in iets lekkers voor op tafel? Dan is de Ocean Paradise van Schmidt Zeevis een echte aanrader. Deze super verse visschotel zit bomvol lekkere vis en zeevruchten – ideaal als maaltijd voor 4 personen of om te delen met een groep bij de borrel (tot zo’n 8 personen). Wat je allemaal krijgt? Een lekkere […]

Kesbeke Zure Bom Shot

Kesbeke Zure Bom Shot

Wie aan de familie Kesbeke denkt, denkt aan zuur! Veel tafelzuur, maar inmiddels ook tal van andere producten.

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.