Salt & Wine Experience bij Brasserie NL in Leidschendam

Wanneer:
23 mei 2016 @ 19:30 – 23:00
2016-05-23T19:30:00+02:00
2016-05-23T23:00:00+02:00
Waar:
Brasserie NL
Neherpark
2264 Leidschendam
Nederland
Kosten:
50 euro p.p.
Contact:

De beroemde Zuid-Afrikaanse chef Craig Cormack komt naar Nederland. Maandag 23 mei verzorgt hij in samenwerking met Ruben van Dieten van Brasserie NL in Leidschendam een diner, dat in het teken staat van een zout- en wijnervaring. Jacobus Boelen zorgt voor de bijpassende wijnen.

De zout- en wijnervaring is een samenwerking tussen de Zuid-Afrikaanse wijnleverancier Fleur du Cap en de eveneens uit dat land afkomstige chef Craig Cormack, eigenaar en chef-kok van The Goose Roasters in Stellenbosch.

Vorig artikel

Proef Anfors @ De Kromme Dissel in Heelsum

Volgend artikel

Italiaanse sterchef Paolo Cappuccio kookt bij Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.