Rogier van Dam gastchef bij Noble op Ameland

Wanneer:
18 november 2016 @ 17:30 – 19 november 2016 @ 23:00
2016-11-18T17:30:00+01:00
2016-11-19T23:00:00+01:00
Waar:
Hotel-restaurant Noble
Gerrit Kosterweg
9162 Ballum
Nederland
Contact:
Hotel-restaurant Noble
0519-554157

Rogier van Dam van Lastage in Amsterdam gaat twee dagen koken bij hotel-restaurant Nobel in Ballum op Ameland. De sterchef verzorgt in samenwerking met Nobel-chef Mark Westerweel een zesgangenmenu. Sommelier Egbert Reining zorgt voor bijpassende wijnen.

Vorig artikel

Wynwood lunchclub Eindhoven

Volgend artikel

Lazy Sunday Afternoon voor Stichting Culibus

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.