Cees Helder-menu bij Thijs by Dikker & Thijs

Wanneer:
15 december 2016 @ 18:00 – 26 december 2016 @ 23:00
2016-12-15T18:00:00+01:00
2016-12-26T23:00:00+01:00
Waar:
Restaurant Thijs by Dikker & Thijs
Prinsengracht
Amsterdam
Nederland
Kosten:
39,50 euro p.p.
Contact:
Restaurant Thijs by Dikker & Thijs

Bijna vijftig jaar nadat Cees Helder lammeren leerde uitbenen op de Prinsengracht 438 in Amsterdam, keert Nederlands eerste driesterrenchef terug naar zijn culinaire basis.

In het nieuwe Thijs by Dikker & Thuis verbindt hij vanaf 15 december het verleden met het heden met een exclusief driegangenmenu.

Gedurende twaalf dagen is het ‘Cees Helder-menu’ beschikbaar voor 39,50 euro per persoon, inclusief aperitief. De gerechten bevatten de signatuur van de chef die in het Rotterdamse Parkheuvel drie Michelinsterren kookte.

Op de premièreavond presenteert Cees Helder persoonlijk zijn gerechten.

Vorig artikel

Oostenrijkse topwijnen bij L'Atelier in Gulpen

Volgend artikel

Eindejaarsarrangement all-in bij Quarz in Muiderberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.