Nieuws

Achterhoekse asperge en kreeft bij Strandlodge Winterswijk

Het oosten en westen van Nederland ontmoeten elkaar vrijdag 13 mei bij de met één Michelinster bekroonde Strandlodge in Winterswijk. Chef Mike Vrijdag serveert een viergangendiner met daarin de hoofdrol voor Achterhoekse asperges en Oosterscheldekreeft. Mee-eten kan voor 65 euro per persoon.

Op zoek naar een gastronomische activiteit om het Pinksterweekeinde mee te beginnen? Vrijdag 13 mei ontmoet de Achterhoekse asperge de Oosterscheldekreeft.

Michelin
East meets west en we kunnen je verzekeren, dat wordt liefde op het eerste gezicht’, aldus Strandlodge Winterswijk, het restaurant dat vorig jaar november door Michelin werd bekroond met een ster.

Mike Vrijdag
Chef-kok Mike Vrijdag en zijn brigade serveren vier gangen, die laten zien hoe briljant beide producten combineren.

Reserveren
Vanaf 19.00 uur staat het aperitief klaar, dat bij mooi weer wordt geserveerd op het terras. Reserveren kan via deze link.

De kosten bedragen 65 euro per persoon, dat is inclusief aperitief, wijnarrangement en mineraalwater.

Vorig artikel

Gala voor goede doel door restaurants Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Tweesterrenchef François Geurds zoekt barbecuemeesters

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.